IBM C2180-377 Certification Download, Free IBM C2180-377 Dumps For Download

IBM, IBM Certified System Administrator Comments Off

Welcome to download the newest Pass4itsure 70-470 dumps 

Get yourself composed for Microsoft actual exam and upgrade your skills with Flydumps IBM C2180-377 practice test products. Once you have practiced through our assessment material, familiarity on IBM C2180-377 exam domains get a significant boost. Flydumps practice tests enable you to raise your performance level and assure the guaranteed success for IBM C2180-377 exam.

Question: 26
An administrator needs to set up a new employee with administrative access to an existing WebSphere cell. What administrative security roles must the administrator have in order to grant the new employee operator access?

A. The operator role is required to assign another administrator operator access.
B. The administrator must have administrator role access in order to make the new administrator an operator.
C. The administrator must be the primary administrative user in order to grant security roles to new administrators.
D. The Admin Security Manager role is required so that the administrator can assign new users to administrative roles.

Answer: D
Question: 27
A company maintains several different LDAP directory servers to contain a registry of user IDs and passwords. How can an administrator make all of the user IDs and passwords in these directories available to WebSphere security?
A. Configure the LDAP directory servers as generic servers.
B. Configure a federated repository including all of the LDAP directory servers.
C. Configure WebSphere security to authenticate against all of the LDAP servers
D. Configure a standalone LDAP registry for each directory server and enable multiple realms.

Answer: B
Question: 28
In addition to the normal process for assembling an application, which one of the following tasks must be performed if the EAR file contains a Web services-enabled module?
A. Generate EJB resource mappings.
B. Generate deployment code for the application.
C. Redefine the bindings properties.
D. Edit the annotations or deployment descriptors.

Answer: B
Question: 29
It is determined that a single class loader is needed for all of the modules in all of the enterprise applications on an application server. What action should the administrator take to implement this?
A. Set the Classloader policy on the application server to single
B. Set the Classloader policy on the application server to Use an isolated class loader
C. Set each applications EAR class loader policy to Single class loader for application
D. Set each applications WAR class loader policy to Single class loader for application

Answer: A
Question: 30
Which action below must be performed to ensure that requests routed through the Web server can reach a Web application deployed in WebSphere Application Server Network Deployment V7.0?
A. Security is enabled on the administrative console.
B. An updated plugin-cfg.xml is generated and propagated to the Web server.
C. The Web server and the WebSphere Application Server must be installed on the same physical server.

D. The Web server plug-in and the WebSphere Application Server must be installed on the same
physical server.

Answer: B
Question: 31
What is the correct console command to execute a wsadmin script file in WebSphere Application Server, ND, V7.0?
A. wsadmin -f <script_file>
B. wsadmin <script_file>
C. wsadmin /file: <script_file>
D. wsadmin @executeScript (script file will be prompted)

Answer: A
Question: 32
To use a message-driven bean (MDB) to communicate with the default messaging provider, the administrator must create which one of the following?
A. JDBC provider
B. JCA resource adapter
C. JMS connection factory
D. JMS activation specification

Answer: D
Question: 33
In a Java EE application, how are EJB resources protected?
A. Security constraints
B. Method permissions
C. Java 2 security policy files
D. Administrative permissions

Answer: B
Question: 34
An application which uses JMS clients will be deployed to a stand-alone application server. Messages will be produced by a session EJB and consumed by a message-driven bean (MDB) via a queue destination. What JMS resources must be configured by an administrator to support this application?
A. Destination, queue point, mediation
B. Destination, connection factory, data store
C. Message points, destination, connection factory
D. Queue, connection factory, activation specification

Answer: D
Question: 35
Applications that need to create additional persistent bindings of objects associated with a specific node can bind those objects under which of the following types of namespace partition?
A. Server roots

B. Cell persistent
C. Node persistent
D. System namespace

Answer: C
Question: 36
Which of the following items best gives a reason to perform an unattended installation of WebSphere Application Server?
A. The installation for the particular target platform is being done for the first time.
B. The installation for the particular target platform has been done before and will be repeated in the future.
C. The installation for WebSphere Application Server would initially not be able to include administrative security.
D. The installation for the particular target platform is expected to require a lot of adjustments to be done over several installation attempts.

Answer: B
Question: 37
Which one of the following statements is true about scoping resources in WebSphere Application Server?
A. When a resource is defined at a more general scope, greater isolation is provided.
B. In the administrative console, All scopes can be selected to create a new resource.
C. Resources that are defined at more specific scopes override duplicate resources that are defined at more general scopes.
D. Resources such as Java Database Connectivity (JDBC) providers, namespace bindings, or shared libraries can only be defined at a single scope.

Answer: C
Question: 38
A developer informs an administrator that a servlet in one of the Web modules of a new enterprise application needs to access code in a native library. The administrator creates a shared library and adds the native library to its Native library path. What else does the administrator need to do to ensure that the servlet can access the native library without risk of an UnsatisfiedLinkError? Using the administrative console, select:
A. Use an isolated class loader for this shared library on the shared library settings page and associate the shared library with the Web modules class loader.
B. Classes loaded with parent class loader first on the settings page for the enterprise applications class loader and associate the shared library with the enterprise applications class loader.
C. Use an isolated class loader for this shared library on the shared library settings page and inform the developer of the name of the shared library so the developer can include it in the appropriate Java code.
D. Classes loaded with local class loader first on the settings page for the Web modules class loader and associate the shared library with the Web modules class loader.
Answer: A
Question: 39

When an administrator creates a service integration bus (SIBus) destination, which one of the
following tasks must be performed?
A. Scope the bus destination to a specific cluster.
B. Assign the destination to a specific bus member.
C. Select an appropriate mediation for the bus destination.
D. Create the appropriate message point for the bus destination.

Answer: B
Question: 40
If a deployed application is mapped to a Web server, an updated plug-in configuration file must be generated and propagated. By viewing the plug-in configuration file, how can an administrator determine if the mapping was successful? There will be a:
A. Property element under Transport with a Name attribute equal to the path of the mapped application.
B. URI element under UriGroup with a Name attribute equal to the context root of the mapped application.
C. Server element under ServerCluster with a Name attribute equal to the .ear file of the mapped application.
D. VirtualHost element under VirtualHostGroup with a Name attribute equal to the assigned port number of the mapped application.

Answer: B
Question: 41
When adding a new member to a cluster, why is it necessary for an administrator to select the option for generating unique HTTP ports?
A. To enable encryption over the secure HTTP ports
B. To prevent other applications from using these ports
C. To avoid port conflicts with other servers on the same node
D. To ensure that cluster members on different hosts have unique ports

Answer: C
Question: 42
Aside from the administrative console and the addNode command, what other facilities does WebSphere Application Server provide for federating nodes into cells?
A. wsadmin
B. The administrative agent
C. The Profile Management Tool (PMT)
D. Rational Application Developer Assembly and Deploy Module

Answer: C
Question: 43
A cluster, Cluster1, is a member of the service integration bus (SIBus) Bus1 and the host of a queue destination Destination1. When Cluster1 was added to Bus1, the High availability messaging engine policy was selected. An administrator will deploy an application containing an MDB, MDB1, onto Cluster1. The MDB will listen to Destination1. In order to allow MDB1 instances on all cluster members to get messages from Destination1, the administrator should:

A. enable the option Always activate MDBs in all servers on MDB1s activation specification
B. set the option MDB connections to Parallel on Destination1s MDB properties
C. disable the option prefer local on MDB1 when installing the application
D. set the option Connection proximity to Bus on Bus1s activation specification defaults

Answer: A
Question: 44
A cluster, Cluster1, contains application servers Server1 and Server2. Cluster1 is configured as a member of service integration bus (SIBus) Bus1 using the High availability messaging engine policy. A messaging engine (ME) for Bus1 starts up on Server1, then Server1 crashes. An ME for Bus1 will:
A. already be running on Server2. When Server1 recovers, an ME for Bus1 will start on Server1.
B. start on Server2. When Server1 recovers, a second ME for Bus1 will start on Server1.
C. start on Server2 but fail back to Server1 after Server1 has recovered.
D. start on Server2 and continue running on Server2 even after Server1 has recovered.

Answer: D
Question: 45
An administrator has created a cluster, C1, and configured memory-to-memory HTTP session replication. How can the administrator best ensure that every HTTP session is replicated on all members of the cluster?
A. In the Replication domain settings for the C1 replication domain, set Number of replicas to entire domain
B. In the Replication domain settings for the C1 replication domain, set Number of replicas to 0
C. In the Memory-to-memory replication settings for each member of C1, set Number of replicas to entire domain
D. In the Memory-to-memory replication settings for each member of C1, check Replicate to all members

Answer: A
Question: 46
A J2EE application maintains information in the HTTP session in memory. This information can be recreated, but there is a performance penalty to restore state if a user session fails over to a different cluster member. Which of the following features maximizes the use of information already stored in a server’s session?
A. Database persistence
B. Session affinity in Web server plugin
C. Memory-to-memory replication in Both Mode
D. Memory-to-memory replication in Server Mode

Answer: B
Question: 47
A system administrator has successfully installed WebSphere Application Server V7.0 and has run the Installation Verification Tool (IVT) with a success message. Which additional step can be taken to further verify the installation?
A. Check to see if the InstallShield application will run again.
B. Check to see if the installation directory specified exists in the file system.

C. Use a browser to access the launch page of the IBM HTTP Server.
D. Use a browser to access the administrative console and log in successfully.

Answer: D
Question: 48
An administrator wishes to control an Apache Web server on a remote host via the WebSphere Application Server Network Deployment administrative console. What must be done to accomplish this?
A. Configure a web server definition in the administrative console.
B. Configure the Apache administrative process on the remote node.
C. Configure an unmanaged node definition in the administrative console.
D. Configure a managed node on the remote host.

Answer: A, D
Question: 49
A cluster, Cluster1, contains two servers, Server1 and Server2. Server1 has a weight of 20 and Server2 has a weight of 4. A single web server is used to route HTTP requests to Cluster1. The web server is started and receives 4 HTTP requests for an application deployed on Cluster1. If the requests are all part of the same HTTP session, and the first request is routed to Server2, how many equests are routed to Server1?
A. 0
B. 1
C. 2
D. 3

Answer: A
Question: 50
What does backupConfig back up?
A. Log files
B. Profile configuration
C. WebSphere binaries
D. First failure data capture (FFDC) directory
Answer: B
Question: 51
Where can an administrator find binding information for an application?
A. In the IBM extension file
B. In the activation specification
C. In the deployment descriptors
D. Executing the wsadmin command AdminApp.viewBindings (-ApplicationName)
Answer: C
Question: 52
Which of the following statements best describes the type of data collected by request metrics?
A. Monitors health indicators such as CPU usage

B. Provides data for all transactions, without correlation
C. Provides data with respect to pools, queues, and system data
D. Tracks individual transactions, recording the processing time for each component

Answer: D
Question: 53
Which of the following actions would enable the collection of performance data for an application server, given the Performance monitoring Infrastructure (PMI) is not enabled?
A. Using wsadmin, invoke the enablePMICollection operation on the PerfMBean.
B. Using wsadmin, invoke the setInstrumentationLevel operation on the PerfMBean.
C. In the administrative console, on the Performance tab for the server, select the Enable Performance onitoring Infrastructure (PMI) checkbox.
D. In the administrative console, on the Configuration tab for the server, click Performance Monitoring nfrastructure (PMI) under Performance, and then select the Set instrumentation level heckbox.

Answer: B
Question: 54
An application server has runtime provisioning enabled. What is the benefit f it? It:
A. allows shared class cache for runtime classes.
B. reduces server start time and memory footprint.
C. pre-loads all Enterprise Java Beans for the application.
D. enables light-weight runtime configuration service to reduce memory compaction frequency.

Answer: B
Question: 55
An application has poor performance. On examining verbose GC nformation the administrator notices that 70KB objects frequently cannot be allocated due to heap ragmentation, requiring ime-consuming heap compaction. Which of the following is likely to improve performance?
A. Configure more operating system paging space.
B. Increase the size of the large object area (LOA).
C. Increase the size of the thread local heap (TLH).
D. Increase the size of the native heap.
E. Select the Xnocompaction option.

Answer: B
Question: 56
An application spends 90% of its time in a complex servlet and the rest 10%) of time in a short JDBC query. On average, only 10% of the servlets are using database onnections at any time. The pplication starts to perform poorly after a new batch of users are introduced to the system. What easures should the administrator recommend to determine the root cause of the problem?
A. Install Tivoli Performance Viewer (TPV) as IBM Support Assistant (ISA) add-on.
B. View advice messages in Tivoli Performance Viewer (TPV) by clicking the Advisor link.
C. Turn on Performance and Diagnostic Advisor in IBM Support Assistant (ISA) as a collector.
D. Install Tivoli Composite Application Manager (ITCAM) as IBM Support Assistant (ISA) add-on.
Answer: B

The IBM C2180-377 study materials tend to be unequalled in high-quality and they are 100% certain to make you go ones exam questions. You are not about to purchase a disposable product at Killtest. Regardless of how soon you decide to take the actual IBM C2180-377 certification examination, you will be able to walk into the testing room as confident as the Certification Administrator.  Pass4itSure IBM C2180-377 study materials provide you everything you will need to take IBM C2180-377 examination. Whether or not you decide to make use of each of our IBM C2180-377 study materials or even the IBM C2180-377 practice exam it is possible to feel comfortable knowing that you could have the ultimate throughout offline and online instruction.

Welcome to download the newest Examwind S10-300 dumps: http://www.examwind.com/S10-300.html

Cisco 300-209 PDF, High Pass Rate Cisco 300-209 Free Dumps UP To 50% Off

Author

Back to Top