Apple 9L0-008 Exams, Buy Best Apple 9L0-008 Exam Test Questions For Sale

Acpt, Apple Comments Off

The 100% valid latest Apple 9L0-008 question answers ensure you 100% pass! And now we are offering the free Apple 9L0-008 new version along with the VCE format Apple 9L0-008 practice test. Free download more new Apple 9L0-008 PDF and VCE on Flydumps.com.

Question: 1
After identifying some accidental damage and pointing it out to the customer, the customer says “Apple’s warranty should cover this kind of problem.” How should you respond? A, Apple will only cover the internal damage, not the cosmetic damage, so the charge will be less.
B. You’re right, Apple’s warranty does cover this kind of accidental damage. so the repair will be free.
C. Apples warranty does not cover this, but the AppleCare Protection Plan might, but only if you buy it now.
D. Apple’s warranty specifically calls out accidental damage as an instance where system failures are not covered.
Answer: D
Question: 2
Which of the following is NOT a valid power saving technique in recent Macintosh computers?
A. Activate automatic display sleep.
B. Activate automatic hard disk sleep.
C. Use wireless networks instead of wired networks.
D. Set up locations optimized for different environments.
E. Quit all the communications applications that may use the modem.
Answer: C

Question: 3
What is the proper way to calibrate the main battery in a MacBook?
A. Charge the battery while running the Battery Calibration Utility.
B. The battery is calibrated out of the box; no further steps are needed.
C. Charge the battery overnight Make sure battery status indicates 100% before disconnecting AC adapter.
D. Charge the battery f4Iy. Wait 2 hours. Run the Mac Book on battery until it goes to sleep. Wait 5 hours. Charge it fully again.
E. Charge the battery halfway. Wait 2 hours. Finish charging the battery. Run the MacBook on battery until it goes to sleep. Charge it fully again.
Answer: D

Question: 4
A power adapter originally supplied with a MacBook can charge a MacBook Pro’s main battery while it is powered on.
A. True
B. False

Answer: B
Question: 5
A power adapter originally supplied with a MacBook Pro can charge a MacBook’s main battery while it is powered on.
A. True B, False
Answer: A

Question: 6
Which of the following can permanently damage an LCD disp1ay?
A. Rubbing the display.
B. Using a screen saver.
C. Not using a screen sr.
D. Turning brightness up too high.
Answer: A

Question: 7
Examine the exhibit. What is the correct name for this type of pixel anomaly?

A Dark dot defect
B. Stuck sub-pixel
C. Bright dot detect D, Vertical TAB fault
Answer: D

Question: 8
Which of the following statements describes how CCFL backlighting is similar to LED backlighting when troubleshooting backlighting issues in Apple displays?
A. Both types of displays use fluorescent lights.
B. Both types of displays use light emitting diodes.
C. Both types of displays are diagnosed identically.
D. Both types of displays have components that are individually replaceable.
Answer: C

Question: 9
The best piece of information vu can obtain to properly determine the correct AppleCare name for any Mac is___.
A. the EMC number
B. the serial number
C. the MAC address
D. the model number
Answer: 8 Question: 10
A customer brings a Power Mac 65 to your service center for repair. After finding the serial number, which TWO of the following sources will display the proper AppleCare name for that Power Mac G5? SELECT TWO A GSX
B. Console
C. System Profiler
D. About This Mac
E. Apple Name Tool
F. Apple Hardware Test
G. Apple Support website
Answer: AG

Question: 11
Where is the best place for a customer 10 look for information about locating her Macs serial number?
A. Downloads
B. Discussions
C. Service News
D. User’s manual
Answer: D

Question: 12
Which THREE of the following components should you be very careful with. when working inside an Apple portable? SELECT THREE
A. Plastic tab
B. Snail screw
C. Ribbon cable
D. Deflection coil
E. Anode aperture
F. Flyback transformer

Answer: ABC
Question: 13
Examine the exhibit. What AirPort Extreme (Gigabit) port does the number 3 identify?

A. USB
B. LAN C.WAN
D. Power
E. FireWire
Answer: C

Question: 14
Which of the following is NOT one of the security features available with the AirPort Extreme (Gigabit) Base Station?
A. Bonjour
B. WAN Privacy
C. Closed Network
D. Password protection
E. WEP or WPA encryption
F. Timed MAC address access controls
Answer: A

Question: 15
A customer setting t small business with a wireless network wants to ensure that both the PCs running older hardware, and the Macs have secure access to the wireless network using encryption. What security feature on the AirPort Extreme (Gigabit) Base Station would provide that encryption?
A. DSSS
B. WAN privacy
C. Wired Equivalency Privacy (WEP)
D. Access control by MAC address

Answer: C Question: 16
Which THREE of the following probing questions are most appropriate to ask the customer when troubleshooting AirPort issues? SELECT THREE
A. Are just wired computers affected?
B. Are just wireless computers affected?
C. Can the customer print to a USB printer
D. What is the computer’s processor speed?
E. What is the URL of the website the customer is attempting to access?
F. Are any hubs, routers, or other computers connected to the network?
Answer: ABF

Question: 17
If you are unable to find the password for an AirPort Extreme or Express Base Station, you should perform a _____.
A. Soft reset
B. Hard reset
Answer: A

Question: 18
If an AirPort Extreme Base Station stopped responding, has network accessibility issues,
or needs to be reverted back to default factory configuration, you should perform a
________.
A Soft reset

B. Hard reset
Answer: B

Question: 19
Which of the following is NOT a valid Bluetooth troubleshooting tip for Macs?
A. Check for signal interference.
B. Make sure Bluetooth is turned on.
C. Update Bluetooth software on the Mac.
D. Verify Bluetooth peripheral hardware batteries are charged.
E. Make sure the Bluetooth peripheral is at least 20 meters away from the Mac.
Answer: E

Question: 20
You are attempting to power a Mac mini (original) with an 85 Watt power adapter. Will this work?
A. Yes
B. No

Answer: A Question: 21
You are troubleshooting an iMac (Early 2008) that does not power on. You notice that all diagnostic LEDs remain off when a known-good power cord is connected to the iMac and to a known-good power outlet. What is most likely the cause of these symptoms?
A. Faulty power supply
B. Faulty optical drive
C. Faulty LCD panel
D. Faulty video card

Answer: A
Question: 22
Examine the exhibit. Which of these is a valid memory configuration for a Mac Pro (Early

A Configuration A: Two DIMMs on top riser card. four DIMMs on bottom riser card.
B. Configuration B: Four DIMMs on top riser card, two DLMMs on bottom riser card.
Answer: B
Apple 9L0-008 Exam Certification Guide is part of a recommended study program from Apple 9L0-008 that includes simulation and hands-on training from authorized Apple 9L0-008 Learning Partners and self-study products from Apple 9L0-008.Find out more about instructor-led, e-learning, and hands-on instruction offered by authorized Apple 9L0-008 Learning Partners worldwide

Author

Back to Top